Ondernemersclubs in Schiedam

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Schiedam Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in Schiedam.

BNI Rotterdam - Noord

BNI biedt een inspirerend, betrouwbaar en professionele omgeving voor het effectief ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit doen we door de leden te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers. Van elke branche of specialisatie kan slechts één afgevaardigde lid worden per chapter. Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn. Andersom help je ook je medeleden het bedrijf te promoten, waar mogelijk. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Business Plaza Nederland biedt met Schiedam Business Plaza alle Schiedamse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL