Partners van Schiedam Business Plaza

SAAR. Business organiser

  • Borodinlaan 8
  • 3122 HA
  • Schiedam

Over SAAR. Business organiser

SAAR. ondersteunt

Als personal of virtual assistent, interim (directie) secretaresse. Je kunt mij inhuren voor onder andere: organisatie & planning (agenda- en email beheer), HR-werkzaamheden, social media bijhouden en content schrijven en plaatsen, administratieve/secretariële werkzaamheden, projectmanagement, opzetten van een secretariaat.

SAAR. ontzorgt

Ik zorg ervoor dat jij, ondernemer / CEO / manager, je kan bezighouden met wat écht belangrijk is. Ik zorg ervoor dat er kostbare tijd vrijkomt, zowel zakelijk als privé, door de werkzaamheden waar je niet aan toe komt, geruisloos over te nemen. Ik ondersteun je in het voortraject, tijdens het project/opdracht en in een stukje “nazorg”.

Schakel SAAR. ook in als je iets wilt organiseren voor je team of bedrijf.

SAAR. verbindt

Ondernemers met elkaar verbinden op de leukste locaties onder de juiste omstandigheden. Tijdens de diverse netwerkbijeenkomsten komen mooie verbindingen tot stand. SAAR. creëert de verbinding al voorafgaand aan een evenement waardoor de ondernemer tijdens het evenement meteen met de juiste personen in contact komt. Heeft een ondernemer een bepaalde hulpvraag en daar iemand specifiek voor nodig? SAAR. zorgt ervoor dat de juiste ondernemers met elkaar in contact komen.

SAAR. Organiseert

Regelmatig terugkerende informele borrels, workshops door inspirerende professionals, rondleidingen, lezingen, diners. Hierbij maken we regelmatig gebruik van gevestigde namen uit de evenementen- sport en cateringbranche en organiseren we onze events op gave locaties in de regio.

Business Plaza Nederland biedt met Schiedam Business Plaza alle Schiedamse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL