Skip to main content

Partners van Schiedam Business Plaza

BLOOM your message

  • Koekoekslaan 35
  • 3121 XJ
  • Schiedam

Over BLOOM your message

BLOOM your message is het adres voor al uw duurzame drukwerk op bloeipapier.

Ons drukwerk is gedrukt op bloeipapier, dit is duurzaam papier waar o.a. bloem, kruiden en groentenzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer dit papier in de aarde wordt gelegd groeien er vanzelf fleurige bloemen uit de grond. U stuurt dus letterlijk een bosje bloemen over de post.

Naast een vaste wenskaartencollectie voor de detailhandel is BLOOM your message gespecialiseerd in maatwerk. Van visitekaartjes tot mailings, BLOOM gaat graag met u in overleg over de mogelijkheden. Ook leveren wij bloeipotloden. Deze potloden kunt u planten! Een duurzaam en verrassend relatiegeschenk! 

Duurzaamheid
BLOOM your message is een bedrijf van drie vrienden die met hun producten de afvalberg willen verkleinen. Verantwoord ondernemen staat bij BLOOM dan ook hoog in het vaandel.
Naast het ontwikkelen van een duurzaam product willen we ook een duurzame band met haar afnemers. Persoonlijk contact en het luisteren naar de wensen van de afnemer spelen hierbij een grote rol. Bij BLOOM krijgt u gegarandeerd een eerlijk en uniek product!