sliderfoto

At Hurby's


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0878709090
Adres:
Plein Eendragt 25 B
Postcode:
3111AS
Plaats:
Schiedam


Contactpersoon

Naam:
W.H.P. Kroon
Emailadres:
hurby@hurby.com
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Dit is wie we zijn

@Hurby verzorgt sinds 1998 websites, webdesign, apps, maakt huisstijlen en logo's maar geeft ook marketing advies en verzorgt drukwerk. Voor het realiseren van uw uw wensen op internet en grafisch gebied hebben we alles in huis. Uw wensen worden door Webdesignbureau @Hurby vertaald in een website, logo en/of huisstijl. Daarna blijven wij u service verlenen, ondersteunen en adviseren. 

Wij bieden aan particulieren, starters, kleine en middelgrote bedrijven snelle en persoonlijke service. Bereikbaar per mail en telefoon doen wij ons uiterste best om u op elk moment te woord te staan en oplossingen te bieden of antwoorden te geven.

We maken ons sterk, het maximale te doen voor de klant binnen haar/zijn budget. Na twintig jaar in de internet branche weten we wat wel en wat niet te doen, kunnen we nieuwe ontwikkelingen op waarde schatten en u maatwerk oplossingen aandragen die u helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn een klein bureau met een groot netwerk van thuis werkende experts met enorme ervaring. Bij ons geen dure auto's en kantoren vol trendy zaken. Prijzen voor echt maatwerk en snelle persoonlijke service kunnen daardoor laag en reëel blijven voor kleine ondernemers, starters en particulieren. 

In het verleden hebben wij gewerkt onder de naam Lemmeronline. Na de afscheiding van Lemmermedia leek een nieuwe naam ons een goed idee. We besloten tot Webdesignbureau Hurby op het domain hurby.com. Dit omdat de oprichter de bijnaam Hurby heeft. De naam zo lekker blijft hangen en lekker kort is. Maar ook omdat dat wagentje,  net als ons webdesignbureau met passie en uiterste inzet altijd zijn berijder tevreden stelt. Inmiddels hebben we vanwege uitbreiding in bezetting en nieuwe samenwerkingsverbanden de Naam iets bijgesteld. Sinds een klein jaar werken wij met de naam Webdesignbureau Hurby. Voor internationale diensten werken wij samen met Charisma-Design., Op onze website is daarom ook het logo van deze partner te zien.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding