Skip to main content

Evenementen in Schiedam

KVK Start Event | Belastingen en administratie

Van Dinsdag 18 april 2023 20:00 tot Dinsdag 18 april 2023 21:15
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 90


Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle KVK Start Events. Kun je het event een keer niet volgen? Geen probleem, je ontvangt vanzelf een mail met de terugkijkvideo.

KVK Start Event | 18 april 2023 | Belastingen en administratie
Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 18 april geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom belastingen en administratie. Van het sturen van je facturen, tot het doen van belastingaangifte. Volg dit online programma 18 april en leg een goede basis voor jouw eigen bedrijf.

Prijs
Gratis

Programma
19:45 Platform geopend


20:00 Livestream met Milou Stroek (Highway), Ferry Hoogerheide (Belastingdienst) en KVK-adviseur Astrid Feitsma
Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Milou Stroek (Highway), Ferry Hoogerheijde (Belastingdienst) en KVK-adviseur Astrid Feitsma in gesprek over het thema belastingen en administratie. Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf. En op deze manier heb je ook veel inzicht in hoe je onderneming loopt. Maar hoe doe je dat en waar moet je rekening mee houden? Bekijk deze livestream en je weet wat je nodig hebt voor een goede financiële basis van je bedrijf.

21:15 Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers
Na de livestream blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan nog je vragen stellen aan adviseurs van KVK en de Belastingdienst en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

21:45 Einde programma

>>> Aanmelden <<<